Sprogmenu

Eneforhandler & agentforhold

Eneforhandler & agentforholdFabritius Tengnagel & Heine yder rådgivning om alle forhold angående eneforhandler- og agenturforhold, og vi anser os selv for at være nogle af de førende specialister på dette område.

Vi har stor erfaring med førelse af retssager vedrørende erstatning og godtgørelse for tab af goodwill i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af agentur- og eneforhandlerkontrakter.

Fabritius Tengnagel & Heine driver også en portal for eneforhandlere og handelsagenter,
www.eu-distributors.com.

Her kan forhandlere finde nye samarbejdspartnere og agenturer til deres forretning. De kan annoncere for deres egen virksomhed i vores forhandler-katalog, eller de kan finde annoncer fra relevante producenter, der ønsker at komme ind på det marked de kender. På samme måde kan producenter og agenturgivere finde agenter og distributører til netop deres produkter.

Desuden indeholder EU-Distributors.com information om regler og normer for distribution af dine varer på det europæiske marked,  ny retspraksis på området, samt gode råd om og konkrete udkast til, hvordan man bør sikre sig kontraktmæssigt.

Besøg EU-Distributors her:
EU-Distributors
 
 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ansvarlig partner:

Advokat Søren Locher shl@dklaw.dk
Telefon: +45 33 13 69 20.